OBVESTILO OBISKOVALCEM (12.11.2021)

12. 11. 2021

Spoštovani obiskovalci,

z veseljem vas obveščamo, da smo z današnjim dnem zaprli rdečo cono v Domu počitka Mengeš. Trenutno tako v matični enoti v Mengšu kot v Enoti Trzin ne beležimo stanovalcev ali zaposlenih, ki bi bili pozitivni na covid-19. Še vedno zelo pozorno spremljamo zdravstveno stanje tako stanovalcev kot zaposlenih, izvajamo redna testiranja ter v primeru simptomov covida-19 primerno ukrepamo.

Vsem obiskovalcem se zahvaljujemo za razumevanje ter upoštevanje vseh pravil oziroma ukrepov za preprečevanje širjenja okužb v domu. Vljudno pa vas prosimo za nadaljnje sodelovanje. Glede na izjemno slabo epidemiološko sliko v Sloveniji in neposredni okolici vse prosimo, da obiske nekoliko omejite in prihajate le za krajši čas (pol ure). Na obisk naj pride ena zdrava oseba. Če ste bili v stiku z okuženo osebo, obisk preložite.

Ponovno opozarjamo, da je nošenje zaščitne maske OBVEZNO, in sicer ves čas trajanja obiska.

Vse obiskovalce vabimo, da s svojimi bližnjimi stopijo v stik tudi prek video klicev. Če želite vzpostaviti video klic, se obrnite na socialno službo po elektronski pošti na naslov: sprejem@dpm.si.

 

Hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni.

Ekipa Doma počitka Mengeš in Enote Trzin

 

 

 

Zadnja obvestila